Vienna Classic Christmas la Palatul Culturii “Teodor Costescu”

Vienna Classic Christmas la Palatul Culturii “Teodor Costescu”

Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă, pentru al unsprezecelea an consecutiv în România, spectacolul „Vienna Classic Christmas”. Evenimentul va avea loc şi la Palatul Culturii “Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin pe 11 decembrie 2019, începând cu ora 19:30.

Se anunţă un sfârşit de an încărcat de evenimente culturale excepţionale la Palatul Culturii “Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin.

Spectacolul „Vienna Classic Christmas”, susţinut de Strauss Festival Orchestra, este un magnific concert de Crăciun, care pregăteşte auditoriul pentru sărbătorile de iarnă, într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfăşoară în jurul celebrelor valsuri şi polci ale dinastiei Strauss.

Strălucirea Orchestrei vieneze va fi completată în acest an de o prezenţă interpretativă remarcabilă: soprana Leontina Văduva.

Biletele sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală, situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: