Andreea Mădălina Popa, adolescenta dispărută din Tulcea, a fost găsită moartă

Andreea Mădălina Popa, adolescenta dispărută din Tulcea, a fost găsită moartă

Andreea Mădălina Popa a fost găsită moartă

Cadavrul adolescentei, aflat în stare avansată de putrefacţie, a fost găsit pe raza comunei Maliuc din Tulcea, pe 30 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Mădălina Popa era căutată din data de 12 februarie, ziua dispariţiei. Ea îşi dăduse întâlnire cu fratele ei cel mare, dar nu a mai ajuns. La scurt timp, mama ei a primit de la ea un sms în care îi spunea: „Îmi pare rău ce fac! Dimineaţă o să mă găsiţi în Dunăre“. Fratele ei a anunţat disperat Poliţia.

Pe 30 aprilie, cadavrul descompus a fost găsit pe raza localităţii Maliuc, aşa cum spune Dumitru Hogea, şeful Poliţiei Transporturi Tulcea.

Andreea Mădălina s-a născut în satul Cişmeaua Nouă, comuna Casimcea, la aproximativ 80 de kilometri distanţă de Tulcea. Ea a urmat clasele V - VIII la Liceul „Ion Creangă“ din Tulcea, iar până în clasa a IX-a a avut rezultate foarte bune. A fost olimpică naţională la Limba română. Numai că s-a schimbat pe parcurs. 

„Am aflat de la colegii ei că s-a îndrăgostit şi a devenit vulnerabilă când s-a despărţit de prietenul ei“, povesteşte Emil Gherghescu, directorul liceului.

De atunci, viaţa ei s-a schimbat: a început să lipsească de la şcoală, s-a mutat de la internatul liceului la cel al unei unităţi şcolare apropiate, care era mixt şi a început să ia note slabe.

Primul semestru din acest an l-a terminat cu media 6,83, fiind ultima din clasă, ne dezvăluie directorul situaţia ei şcolară. Pe lângă asta, a acumulat 43 de absenţe, dintre care doar 8 au fost motivate. Prin urmare, i s-a scăzut şi nota la purtare cu 3 puncte pentru absenţe.

„Era sufletul nostru“

Mama fetei nu a crezut că fiica ei s-ar putea sinucide. „Era sufletul nostru. Era foarte glumeaţă, o fire comunicativă“, ne-a spus femeia. „Noi eram prietene. Credeam că copilul meu îmi va spune atunci când va avea probleme. Şi când vedeam ştiri cu copii care au fugit de acasă sau s-au omorât pentru o notă proastă fiica mea îmi spunea «Asta se rezolvă, mamă!»“

Vă mai recomandăm:

O moarte misterioasă. Andreea Mădălina Popa urma să devină mămică

Spovedania duhovnicului Iuliei, părintele Visarion: „Trimitea mailuri în care vorbea de Apocalipsă şi călugărie“

Iulia Ionescu le-a spus călugărilor de la Sihăstria Rarăului că nişte profesoare de la liceu testează pe copii tehnici de reiki şi radiestezie. Fata nu a venit la şcoală

UPDATE Cum a fost depistată Iulia Ionescu, eleva eminentă de la Sf Sava. Şeful trenului, martor chemat de poliţişti sub acoperire

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: