Percheziţii de amploare la traficanţii de ţigări din mai multe judeţe. Ancheta ajunge până la contrabandiştii care vindeau în pieţe sau de la geamul casei

Percheziţii de amploare la traficanţii de ţigări din mai multe judeţe. Ancheta ajunge până la contrabandiştii care vindeau în pieţe sau de la geamul casei

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de frontieră au descins în 52 de locaţii FOTO pressalert.ro

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi DIICOT au realizat luni dimineaţa peste 50 de percheziţii în Timiş, Arad, Caraş-Severin, Sibiu şi Suceava pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de ţigări. În cadrul anchetei au fost monitorizaţi inclusiv vânzătorii de ţigări de contrabandă din pieţe.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de frontieră au descins în această dimineaţă în mai multe locaţii într-o operaţiune de anihilarea trei reţele de contrabandişti extrem de bine organizaţi. Potrivit pressalert.ro, acheta a început de la câţiva vânzători specializaţi în vânzarea ţigărilor de contrabandă, iar monitorizarea traficanţilor a dus la cei care asigurau marfa sau transportul acesteia. Potrivit sursei citate, contrabandiştii din cele trei reţele îşi asigurau reciproc ţigările în cazul în care rămâneau fără marfă.

Mai mult decât atât, notează pressalert.ro, monitorizările din timpul anchetei au scos la iveală faptul că fiecare membru al reţelei care se ocupa de plasarea ţigărilor în pieţe sau direct de la geamul caselor în care locuiau vindeau în fiecare zi câteva zeci de cartuşe pe zi. Până acum au fost identificate 92 e persoane, urmând a fi duse la audieri 37.

Vom reveni cu amănunte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: