Tot mai aproape de prima ligă. Chindia a învins Sportul Snagov cu un gol marcat în minutul 90+3

Tot mai aproape de prima ligă. Chindia a învins Sportul Snagov cu un gol marcat în minutul 90+3

FOTO: Marius Tudor

Chindia Târgovişte a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sportul Snagov, în ultimul meci al etapei a XXXIII-a a campionatului naţional Liga a II-a.

 
Liviu Mihai a marcat golul victoriei în minutul 90+3, potrivit news.ro. Academica Clinceni conduce în clasament cu 76 de puncte, urmată de Chindia, cu 73 de puncte, aceste echipe fiind foarte aproape de a obţine promovarea directă în Liga I.
 
Universitatea Cluj este pe locul 3, de baraj, cu 69 de puncte, urmată de Petrolul, cu 65 de puncte, şi Sportul Snagov, cu 63 de puncte.
 
Sportul Snagov: Andr. Marinescu - Gîţ, V. Lică, Fl. Ilie (cpt.), Bg. Stancu - L. Ion, Borţoneanu, Cubleşan - Buia (Tazouti 71'), Al. Ioniţă, Huiban (Dănălache 90')
Rezerve: Târnovanu - I. Şerban, Laur. Manole, Liv. Gheorghe, Safsaf
Antrenor: Eugen Trică
 
Chindia: Aioani - Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Panait - Andr. Şerban (A. Mihaiu 46'), Liv. Mihai, D. Novac, Cr. Neguţ - D. Florea (Val. Alexandru 74'), Cherchez (cpt.)(Raţă 68')
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu - C. Dinu, D. Dumitraşcu, Neicuţescu
Antrenor: Viorel Moldovan

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările