Primăvara Clasică Europeană, tradiţie de Ziua Europei, la Târgovişte. Artiştii care vor urca pe scenă

Primăvara Clasică Europeană, tradiţie de Ziua Europei, la Târgovişte. Artiştii care vor urca pe scenă

FOTO: Arhivă

Ziua Europei, sărbătoarea anuală a păcii şi unităţii în Europa, va fi marcată şi anul acesta, la Târgovişte, în data de 9 Mai.

9 mai este o zi importantă pentru Uniunea Europeană, constituită în 1954 şi, în egală măsură, şi pentru România, care din 2007 este membră cu drepturi depline.
 
Luni, începând cu ora 12:00, Piaţa Tricolorului va fi animată, prin organizarea unui flash mob. 
 
Seara, începând cu ora 18:00, la Cinematograful Independenţa, va avea loc concertul extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”, devenit tradiţie. 
 
Protagoniştii concertului „Primăvara Clasică Europeană” sunt Orchestra Simfonică „Muntenia” condusă de dirijorul Daniel Jinga şi invitaţii săi speciali: Marlene Ionescu - Zavera, soprana Georgiana Costea, tenorii Florin Georgescu şi Vlad Miriţă precum şi baritonii Iordache Basalic şi Yuriy Tsiple.
 
Aflat la ediţia a VII-a, acesta este organizat de Primăria Municipiului Târgovişte, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, alături de Teatrul Municipal „Tony Bulandra”. 
 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările