Percheziţii la braconieri. Anchetatorii au gasit trofee, carne de vânat, arme albe şi capcane

Percheziţii la braconieri. Anchetatorii au gasit trofee, carne de vânat, arme albe şi capcane

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa

Poliţiştii dâmboviţeni au efectuat, vineri, două percheziţii pe raza localităţii Ocniţa la persoane bănuite de braconaj, două mandate de aducere fiind puse în executare, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

''Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat 2 percheziţii domiciliare pe raza localităţii Ocniţa, la persoane bănuite de braconaj cinegetic. În urma descinderilor, la domiciliile acestora au fost descoperite 4 trofee de vânătoare, 79 de kilograme de carne de vânat, mai multe resturi de cadavru susceptibil a fi mistreţ, 3 topoare cu urme de sânge şi 11 laţuri'', precizează IPJ Dâmboviţa.
 
Au fost puse în executare două mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul inspectoratului pentru audieri.
 
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 27 -31 ianuarie a.c., patru persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 51 de ani, toţi din Ocniţa, ar fi capturat trei mistreţi cu ajutorul unor laţuri montate în lăstărişul din spatele caselor.
 
''Cei în cauză nu sunt vânători şi nu deţin legal arme. Pe numele lor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic'', mai informează IPJ Dâmboviţa.
 
La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: