Focar COVID-19 la un centru pentru persoane cu handicap din Dâmboviţa: 106 cazuri

Focar COVID-19 la un centru pentru persoane cu handicap din Dâmboviţa: 106 cazuri

106 persoane, dintre care 14 îngrijitori au fost confirmaţi cu Covid-19 la un centru destinat îngrijirii persoanelor cu handicap din Moreni, judeţul Dâmboviţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Focarul Covid-19 a fost identificat la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ţuicani – Moreni, din judeţul Dâmboviţa. 92 de persoane asistate şi 14 îngrijitori au fost confirmaţi cu coronavirus. Pentru 55 dintre persoane, rezultatele testării au venit joi. 

„Monitorizarea clinică a acestora este efectuată de medicii specilişti ai Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Târgovişte, care s-au deplasat la CRRPH Moreni pentru stabilirea conduitei terapeutice şi a internării în spital”, anunţă DSP Dâmboviţa.
 
DSP Dâmboviţa a dispus, ca măsuri, distanţarea salariaţilor la fiecare schimbare a turelor de lucru, intensificarea curăţeniei şi dezinfecţiei. De asemenea, a fost interzis accesul vizitatorilor şi a fost interzisă utilizarea de către salariaţi a unor spaţii comune.
 
Purtarea echipamentului de protecţie standard s-a impus pe tot timpul activităţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: