9 medalii pentru karateka Clubului Sportiv la Openul Târgoviştei

9 medalii pentru karateka Clubului Sportiv la Openul Târgoviştei

FOTO: CS Targoviste

Sportivii de la CS Târgovişte au încheiat în forţă ultima competiţie de karate interstiluri la care au luat parte. La Openul Târgoviştei, desfăşurat în Sala Sporturilor, sportivii antrenaţi de Ionuţ Munteanu au reuşit să impresioneze din plin asiatenţa, adjudecându-şi un total de 9 medalii.

Cea mai bună clasare la ediţia din acest an a întrecerii, din rândul sportivilor noştri, a avut-o Adrian Drăguş. La concursul de kumite cadeţi, categoria + 70 de kilograme, karateka Clubului Sportiv a cucerit medalia de aur, după ce a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
 
În posesia argintului au intrat sportivi precum Valentin Cârlan (kumite seniori – cat. 67 kg şi kumite tineret –U21 – cat. 67 kg), Damian Petrescu (kumite cadeţi – cat. +70 kg) şi Ştefania Huiu (kumite minicadeţi – cat. 50 kg).
 
Medalii de bronz şi-au adjudecat Robert Merda (kata juniori), Damian Petrescu (kata cadeţi), Alexandru Munteanu (kumite minicadeţi – cat. +50 kg) şi Ştefania Huiu (kata minicadeţi).
 
Clubul Sportiv a fost unul dintre partenerii Openului de la Târgovişte, competiţie la care au luat parte aproximativ 400 de sportivi ce au reprezentat 32 de cluburi din ţară şi unul din Anglia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: