Ce s-a întâmplat cu adolescentul care a omorât un tânăr cu şase lovituri de cuţit pentru că nu i-a plăcut cum i-a oferit o brichetă

Ce s-a întâmplat cu
adolescentul care a omorât un tânăr cu şase lovituri de cuţit pentru că nu i-a plăcut cum
i-a oferit o brichetă

FOTO: Adevărul

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au finalizat cercetările în cazul adolescentului de 17 ani, care a ucis un tânăr de 24 de ani. Tânărul s-ar fi enervat cumplit pentru că victima i-ar fi aruncat ostentativ o brichetă ca să-şi aprindă ţigara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a doi adolescenţi de 17 ani, pentru omor respectiv pentru port fără drept de obiecte periculoase. În rechizitoriu se arată că unul dintre cei doi minori a ucis un tânăr de 24 de ani, înjunghiindu-l de şase ori cu un briceag. 

Agresorul se afla în stare avansată de ebrietate, într-un local din oraşul Liteni. La un moment dat. a cerut un foc ca să-şi aprindă ţigara, iar victima sa i-ar fi aruncat bricheta pe masă în mod ostentativ.

“În seara de 29.06.2019, în jurul orei 21:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, inculpatul minor a exercitat acte de violenţă grave şi repetate asupra unui bărbat în vârstă de 24 de ani, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit tip briceag, (prevăzut cu un box metalic), în zone vitale ale corpului, cauzând leziuni grave ce în scurt timp au condus la decesul victimei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de procurori.

Anchetatorii au arătat că făptaşul a avut şi un complice. Este vorba despe un alt tânăr de 17 ani, care este cercetat în stare de libertate pentru port fără drept de obiecte periculoase.

„În seara zilei de 29.06.2019 inculpatul a purtat fără drept un obiect periculos (cuţit tip briceag prevăzut cu un box metalic), obiect pe care ulterior i l-a înmânat primului inculpat, care a comis cu acesta infracţiunea de omor”, transmit procurorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: