VIDEO Cum se apără Monica Anisie în scandalul pe care l-a declanşat certând o învăţătoare din judeţul Ialomiţa

VIDEO Cum se apără Monica Anisie în scandalul pe care l-a declanşat certând o învăţătoare din judeţul Ialomiţa

În timpul controlului din judeţul Ialomiţa FOTO Agerpres

Monica Anisiei, ministrul Educaţiei, se apără în scandalul pe care l-a declanşat certând o învăţătoare din judeţul Ialomiţa în faţa elevilor, spunând  că ar fi vrut să fie mai calmă. de asemenea, într-un mesaj postat pe o pagină de socialiazare, demnitarul spune că este regretabil ceea ce s-a întâmplat şi că nu a fost atentă la prezenţa presei şi expunerea copiilor.

 
 
Iată ce a postat Monica Anisie, după ce cadrele didactice din România au făcut scut în jurul învăţătoarei pe care ministrul a certat-o în sala de clasă că ţipă la copii. Incidentul a avut loc în urmă cu 3 zile la o şcoală din judeţul Ialomiţa, unde ministrul Educaţiei a fost în control neanunţat, alături de cameramani şi jurnalişti:
 
Eu sper că oricare profesor sau director responsabil din România, dacă ar trece pe culoarul unei şcoli şi ar auzi ceea ce am auzit eu, ar încerca să intervină. Nu am fost în acea şcoală pentru doamna învăţătoare, dar sunt un om căruia chiar îi pasă de copii, elevii mei pot depune mărturie. Aş fi vrut să fiu mai calmă în acea interacţiune şi este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă la prezenţa presei şi expunerea copiilor, lucru pentru care îmi pare rău. Cred că profesorii din România, mai ales cei care au motivaţie să lucreze acolo unde este mai greu, merită şi trebuie să fie respectaţi şi încurajaţi. La fel cum cred că există o nevoie uriaşă de înţelegere şi echilibru. Inclusiv pentru un profesor care greşeşte.
Mulţumesc tuturor pentru înţelegere!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: