Patru bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi în cazul fetei răpite de pe stradă în Caracal

Patru bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi în cazul fetei răpite de pe stradă în Caracal

Patru bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi, joi seara, pentru 24 de ore, în cazul fetei de 20 de ani din Caracal, care a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-un autoturism, ea fiind găsită de poliţişti la scurt timp după sesizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci persoane, patru bărbaţi şi o femeie, pentru lipsire de libertate. 
 
Joi, în jurul orei 12.50, o femeie din municipiul Caracal a sesizat, la 112, faptul că o fată a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-un autoturism, care a plecat în direcţia municipiului Slatina.
 
"Imediat, poliţiştii din cadrul I.P.J. Olt au desfăşurat activităţi specifice, astfel încât, după aproximativ 10 minute, aceştia au identificat autoturismul în trafic, pe raza oraşului Piatra Olt. În urma verificărilor a reieşit faptul că în autoturism se aflau 3 bărbaţi, din judeţul Dolj şi 2 femei, din judeţul Olt”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.
 
Una dintre femei a declarat poliţiştilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său, a menţionat sursa citată.
 
Ulterior, toate persoanele au fost duse la sediul Poliţiei Caracal, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, afirmau reprezentanţii IPJ Olt. 
 
Aceştia au mai afirmat că fata urcată cu forţa în maşină este din Caracal şi are 20 de ani, iar cei trei bărbaţi sunt din Băileşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: