FOTO VIDEO CNADNR închide centura Caransbeşului, dar traficul greu nu are voie prin oraş

FOTO VIDEO CNADNR închide centura Caransbeşului, dar traficul greu nu are voie prin oraş

Centura Caransebeşului se închide

Traficul rutier, în zona municipiului Caransebeş, este îngreunat, la această oră, din cauza faptului că circulaţia a fost închisă pe DN6, pentru unele reparaţii la un pod de pe centura Caransebeşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, ce face parte din DN 6, a fost închisă circulaţia rutieră, vineri, începând cu ora 12,00, pe tronsonul de la intersecţia cu DN 68, până în localitatea Buchin, pe tronsonul Jupa - Buchin, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a unui pod. Autovehiculele de tonaj peste 3,5 tone pot tranzita Caransebeşul, doar dacă achită taxa de gabarit stabilită conform unei Hotărâri, emisă anul trecut, a Consiliului local al municipiului.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, rute ocolitoare pentru autovehiculele de mare tonaj sunt, pentru sensul Jupa către Bucureşti, prin localităţile Oţelu Roşu - Haţeg, iar pentru sensul Bucureşti, către Timişoara, prin localităţile Băile Herculane - Mehadia - Iablaniţa - Bozovici - Anina - Reşiţa - Timişoara. În zona municipiului Caransebeş, în scopul fluidizării circulaţiei rutiere, sunt prezente în trafic mai multe echipaje ale Poliţiei rutiere.
 
Deocamdată Primăria Caransebeş nu acceptă devierea traficului greu prin oraş, aşa că transportul de mărfuri este deviat prin Reşiţa-Anina sau Haţeg. 
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările