Pietoni spulberaţi de o maşină lângă Mănăstirea Cozia. Oamenii au fost scoşi de sub autoturism de poliţişti ajunşi întâmplător în zonă

Pietoni spulberaţi de o maşină lângă Mănăstirea Cozia. Oamenii au fost scoşi de sub autoturism de poliţişti ajunşi întâmplător în zonă

Grav accident rutier produs la poarta Mănăstirii Cozia - doi pietoni spulberaţi de pe trotuar Foto Facebook Poliţia Română

Un grav accident rutier s-a produs în seara zilei de miercuri, 4 decembrie, pe DN 7 / E 81, lângă Mănăstirea Cozia, de pe Valea Oltului. O maşină a lovit în plin doi pietoni care se deplasau regulamentar pe trotuar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul din Călimăneşti - Căciulata, judeţul Vâlcea are drept cauză oboseala la volan. Se pare că şoferul a adormit şi a virat brusc la stânga. A acroşat doi pietoni care circulau regulamentar pe trotuar şi care tocmai se întorceau de la Mănăstirea Cozia. 

De altfel, accidentul s-a produs chiar după trecerea de pietoni de lângă lăcaşul de cult. Şoferul vinovat a motivat că venea dintr-o altă staţiune balneară, din vestul ţării şi era extrem de obosit. Nu-şi poate explica incidentul.
 
Cert este că una dintre victime a rămas încarcerată sub roţile maşinii. Un echipaj de poliţie care venea de la o altă misiune, de capturare a unei cantităţi impresionante de peşte prins ilegal şi se întorcea la bază, a dat o mână de ajutor pentru scoaterea victimei de sub autoturism, dar şi pentru ceilalţi răniţi.
 
Ştirea a apărut şi pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, însoţită de următorul text explicativ: „În urmă cu puţin timp, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din Vâlcea, în timp ce se întorceau din misiune, au observat, în staţiunea Căciulata, un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi a lovit doi pietoni ce se deplasau pe trotuar.
 
Imediat, poliţiştii au intervenit, împreună cu alţi cetăţeni, pentru scoaterea de sub autoturism a unei femei rămase blocată.
 
Autoturismul a fost ridicat, iar femeia a fost scoasă fără a i se pune viaţa în pericol”.
 

Trei persoane au ajuns în urma acestui accident rutier la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea. Printre ei şi şoferul vinovat de producerea evenimentului. În funcţie de leziunile suferite de victime, se va face o anchetă penală, cel mai probabil pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii care treceau întâmplător prin zonă veneau de la o misiune care durase întreaga noapte pentru capturarea unor braconieri piscicoli.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: