Cum s-a răzbunat o tânără din Ploieşti după un scandal cu iubitul. Mama bărbatului, la un pas să „fiarbă” la 60 de grade Celsius

Cum s-a răzbunat o tânără din Ploieşti după un scandal cu iubitul. Mama bărbatului, la un pas să „fiarbă” la 60 de grade Celsius

Femeia a fost salvată în ultima clipă de către jandarmi FOTO Gruparea Mobilă de Jandarmi Prahova

O femeie din Ploieşti a rămas blocată timp de o oră într-o maşină parcată în soare, într-o parcare din Ploieşti. Nora sa a fugit cu cheile autoturismului, astfel că a fost nevoie ca geamul de la portieră să fie spart pentru ca femeia să fie salvată.

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Grupării Mobile de Jandarmi Prahova.

”În urma unor neînţelegeri dintre concubini, mama unuia dintre ei s-a retras în maşină în speranţa că apele se vor linişti, însă din contră, situaţia a degenerat. Într-un act de răzbunare, unul din concubini a încuiat electronic maşina, după care a plecat cu cheile inclusiv cele de rezervă. 

Doamna a rămas încuiată în maşina parcată în bătaia puternică a soarelui aproape o oră”, se arată în postare.

Potrivit aceleiaşi surse, femeia rămasă blocată în maşină a cerut ajutorul trecătorilor, însă aceştia nu au ştiut cum să intervină.


”Echipajul de jandarmi, trecând prin zonă, a observat într-o parcare un grup de oameni înconjurând o maşină şi s-au apropiat imediat să vadă ce se întâmplă. În interiorul maşinii era o femeie, foarte panicată, asudată şi tremurândă cerând ajutorul celor din jur. Este de reţinut că temperatura din interiorul unui autotursim lăsat în soare poate depăşi chiar şi 60 de grade Celsius”.


Pentru că femeia era la un pas să facă un atac de panică, din cauza căldurii excessive din maşină, jandarmii au spart geamul portierei din dreapta, spate. Femeia a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a avut nevoie să fie transportată la spital.

Potrivit unor surse, tânăra care a încuiat maşina şi a fugit cu cheile ar fi declarat că nu a ştiut că viitoarea ei soacră se afla în maşină.

Pe aceeaşi temă:

Pui de urs salvat de jandarmii montani în Munţii Făgăraş VIDEO

Salvatorii vor interveni într-un timp mai scurt la metrou, după instalarea unor noi echipamente de comunicare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: