UPDATE: Ce s-a întâmplat cu bărbatul din Piteşti care s-a urcat pe acoperişul unui centru de carantină şi a ameninţat că se sinucide

UPDATE: Ce s-a întâmplat cu bărbatul din Piteşti care s-a urcat pe acoperişul unui centru de carantină şi a ameninţat că se sinucide

Foto: ZenHotels.com

Un tânăr aflat în carantină instituţionalizată într-un centru din Piteşti a ameninţat joi dimineaţă că se sinucide. Omul s-a urcat pe acoperişul clădirii. A fost nevoie de intervenţia unui negociator pentru a-l împiedica să sară.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a fost convis de un negociator să coboare de pe acoperişul centrului de carantină.

Tânărul este argeşean şi a fost plasat în procedura obligatorie a carantinei instituţionalizate după ce a revenit în ţară dintr-o “zonă roşie”. 

Bărbatul a cerut să fie transferat într-un spital, dar pentru că procedura împiedică, timp de 14 zile, parăsirea carantinei, a recurs la ameninţarea cu suicidul.

E panică, joi dimineaţă, într-un centru de carantină din Piteşti: hotelul AMD.

 În jurul orei 10.30, un bărbat s-a urcat pe acoperişul cădirii, iar de atunci ameninţă că sare în gol.

Tânărul spune că are nemulţumiri legate de condiţiile de carantină.

Un negociator discută acum cu bărbatul.

La locul incidentului se află un echipaj SMURD şi un echipaj al SAJ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: