Pedeapsă-record pentru tatăl care şi-a violat fetiţa de 10 ani şi i-a bătut crunt pe ceilalţi şase copii

Pedeapsă-record pentru tatăl care şi-a violat fetiţa
de 10 ani şi i-a bătut crunt pe ceilalţi şase copii

Ionel Marin va sta peste 26 de ani în spatele gratiilor FOTO: Poliţia Argeş

Curtea de Apel Piteşti a dat în această lună sentinţa definitivă în cazul şocant al unui bărbat care şi-a violat de zeci de ori fetiţa de doar 10 ani şi îi bătea crunt constant pe ceilalţi şase copii. Bărbatul, originar din comuna argeşeană Poiana Lacului, a primit 26 de ani şi cinci luni de închisoare cu executare.

Sentinţa magistraţilor de la Curtea de Apel Piteşti este definitivă şi reprezintă cea mai mare pedeapsă dată vreodată în Argeş pentru viol şi rele tratamente.

În noiembrie 2019, fetiţa, pe atunci în vârstă de 11 ani, a reclamat la Poliţie că fratele său în vârstă de 16 ani a violat-o de mai multe ori. Ancheta a confirmat teribilul caz, iar fratele minorei a fost arestat. 

Procurorii au extins însă ancheta şi au astfel au ieşit la iveală ororile comise de Ionel Marin în casa unde locuia cu cei şapte copii.

Bărbatul mai primise în 2015 o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis şi primise mai multe amenzi după scandalurile produse la beţie.

Ionel Marin rămăsese văduv de câţiva ani. Soţia lui a murit în urma unui accident petrecut în pădure, când un copac i-a căzut în cap.

Copiii ţinuţi nemâncaţi şi în mizerie

Rămas singur cu cei şapte copii, o fată şi şase băieţi, bărbatul nu a avut vreo grijă de ei. După cum au depus mărturie mai mulţi vecini, acesta nu le cumpăra haine copiilor, îi ţinea în mizerie şi nu puţine erau zilele în care nu le dădea de mâncare.

După ce fratele fetiţei violate a fost arestat, Protecţia Copilului Argeş a plasat-o pe micuţă în regim de urgenţă, împreună cu patru dintre fraţii săi, în vârstă de 4 ani, 5 ani, 12 ani şi respectiv 14 ani. Împreună cu tatăl lor a rămas doar un frate care împlinise 18 ani. 

În timpul şedinţelor de consiliere psihologică, micuţii au povestit cum erau bătuţi cu brutalitate de tată. 

Procurorii au avut suspiciuni de la început că şi tatăl ar fi violat-o pe fetiţă. Iniţial, micuţa le-a spus anchetatorilor că nu a fost abuzată sexual. Însă după mai multe luni, aceasta a mărturisit că tatăl său a abuzat-o sexual în repetate rânduri. 

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie 2018 – noiembrie 2019, bărbatul şi-ar fi agresat fizic toţi cei şapte copii şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră. Anchetatorii au extins cercetările, iar Ionel Marin a fost arestat în septembrie 2020. Iar după un an a fost condamnat definitiv la închisoare.

Vă mai recomandăm şi:

Violator periculos capturat. Victima lui a fost găsită bătută şi legată, pe un câmp din judeţul Botoşani

Revoltător. Şapte tineri din Argeş au violat o minoră cu probleme psihice şi retard


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările