REZULTATE TITULARIZARE 2013 Astăzi se afişează notele la proba scrisă

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Astăzi se afişează notele la proba scrisă

Rezultatele la titularizare se afişează la centrele de examen FOTO Adevărul

Primele rezultate la examenul scris de titularizare se afişează luni, 5 august, în fiecare centru de examen, dar şi pe titularizare.edu.ro. Contestaţiile se înregistrează în perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene, iar notele finale vor fi publicate pe 8 august.

La proba scrisă de marţi, 30 iulie, în judeţul Neamţ s-au prezentat 661 de candidaţi dintr-un total de 736 de dascăli care au obţinut dreptul de participare, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ. Concursul s-a derulat în două centre, respectiv la Şcoala Gimnazială nr.2 Piatra Neamţ şi Liceul Tehnologic Spiru Haret Piatra Neamţ.
 
În judeţ nu s-a consemnat niciun caz de eliminare din concurs pentru tentative de fraudă. 32 dintre candidaţi s-au retras însă din motive personale din examen după ce au văzut subiectele, iar alţi 9 nu s-au mai prezentat invocând motive medicale.
 
Primele rezultate se afişează luni, 5 august, în fiecare centru de examen. 
Contestaţiile se înregistrează în perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene, imediat după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, iar marţi, 6 august, între orele 8.00 şi 15.00. 
 
Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august. 
 
Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs. 
 
Calendar titularizare 2013 
 
27 mai - 28 iunie 2013 - Organizarea şi desfăşurarea probelor practice/ orale şi a inspecţiilor speciale la clasă 
30 iulie 2013 - Desfăşurarea probei scrise 
5 august 2013 - Afişarea rezultatelor 
5 - 6 august 2013 - Înregistrarea contestaţiilor la inspectoratele şcolare şi transmiterea acestora la centrele de evaluare 
7 august 2013 - Rezolvarea contestaţiilor 
8 august 2013 - Afişarea rezultatelor finale 
9 august 2013 - Etapa I de repartizare - pentru angajare pe perioadă nedeterminată 
14 august 2013 - Etapa a II-a de repartizare - pentru angajare pe perioadă determinată 
30 august 2013 - Emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră 
 
Citeşte şi
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările