Tânără de 19 ani din Iaşi condamnată la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru furt de lenjerie intimă. Cum a fost prinsă

Tânără de 19 ani din Iaşi condamnată la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru furt de lenjerie intimă. Cum a fost prinsă

Tânăra a furat o pereche de chiloţi

O tânără în vârstă de 19 ani s-a ales cu o pedeapsă drastică din partea judecătorilor ieşeni, pentru că a furat lenjerie intimă dintr-un complex comercial din Iaşi. Tânără a recunoscut comiterea faptei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorii ieşeni au condamnat-o pe D. R., o tânără de 19 ani din municipiul Iaşi, la 8 luni de închisoare cu suspendare. Fata a fost trimisă în judecată sub acuzaţia de furt calificat, pentru că a sustras produse alimentare, produse de îngrijire personală, dar şi lenjerie intimă dintr-un complex comercial din municipiul Iaşi. La audieri, aceasta a recunoscut comiterea faptei. 
 
Potrivit procurorilor ieşeni, faptele s-au petrecut în seara zilei de 20 februarie 2019, în jurul orei 21.00, atunci când inculpata a sustras produse alimentare şi nealimentare în valoare de 82,90 lei dintr-un magazin aflat într-un complex comercial din municipiul Iaşi. 
 
La audieri, tânăra a povestit că pe 20 februarie 2019 s-a întâlnit cu o prietenă, B.I., şi au stabilit să meargă la magazinul din complexul comercial situat în centrul Iaşului, pentru a face cumpărături. Acestea au luat un coş pentru cumpărături, în care ambele au pus diferite produse.
 
„Spre deosebire de martora B.I., inculpata a mai luat din magazin o bucată de caşcaval afumat, o pereche de chiloţi tanga şi un balsam de păr, pe care le-a ascuns în geanta pe care o avea asupra ei, cu intenţia de a le sustrage. Acţiunea sa a fost observată de dispecerul magazinului, care a anunţat agentul de securitate de pe linia caselor de marcat, pentru ca acesta să urmărească dacă inculpata achită produsele ascunse. După ce a ascuns în geantă produsele menţionate, inculpata s-a îndreptat cu martora la casa de marcat, unde au achitat doar produsele din coş, fără ca inculpata să le plătescă şi pe cele ascunse în geantă, dupa care s-au îndreptat spre ieşirea din magazin”, au mai spus procurorii într-o declaraţie citată de BZI.ro.
 
Cele două tinere au fost oprite de agentul de securitate, care a întrebat-o pe D.R. dacă a sustras produse din magazin, moment în care aceasta a recunoscut comiterea faptei. Agentul a cerut intervenţia unui echipaj de poliţie. În prezenţa oamenilor legii, tânăra de 19 ani i-a predat reprezentantului magazinului produsele pe care le-a luat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările