Povestea de groază spusă de o elevă poliţiştilor. A reclamat că a fost violată de trei tineri, însă acuzaţiile erau false

Povestea de groază spusă de o elevă poliţiştilor. A reclamat că a fost violată de trei tineri, însă acuzaţiile erau false

Eleva a recunoscut că a ireclamaţia nu era întemeiată.

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Haţeg, s-a prezentat la Poliţie împreună cu mama sa şi a reclamat că ar fi fost victima unor violatori. Agresiunile s-ar fi petrecut în Pădurea Haţegului. Ulterior minora a recunoscut că nu a fost violată.

Ştiri pe aceeaşi temă

O elevă de 14 ani din Haţeg a reclamat la Poliţie că a fost victima unor violatori.

„A sesizat că, în jurul orei 21:00, a fost acostată de trei tineri necunoscuţi în faţa unui magazin din Haţeg şi urcată cu forţa într-un  autoturism, dusă în pădurea Haţegului, unde împotriva voinţei sale, aceştia au întreţinut relaţii sexuale cu ea”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă reclamaţiile adolescentei se confirmă.

„Fiind audiată ulterior, minora a recunoscut faptul că cele sesizate nu sunt adevărate şi că a sesizat Poliţia de teamă să nu fie pedepsită de tatăl său, pentru că a întârziat acasă”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Recidivistul care a violat angajata unui magazin non-stop a fost condamnat

Judecătoria Petroşani l-a trimis în închisoare pe Ionuţ Vânătoru, un tânăr de 28 de ani din localitate, acuzat că a violat o angajată dintr-un magazin non-stop, după ce a intrat pe fereastră în incinta acestuia. El a mai fost condamnat şi în trecut pentru viol.

Minoră răpită din parc şi agresată sexual la marginea cimitirului din Lupeni

O tânără de 17 ani a fost răpită de un hunedorean, în timp ce se afla în Parcul Tineretului din Lupeni. Bărbatul a sechestrat-o şi a adus-o pe un deal din localitate, unde a încercat să o violeze.

Hunedorean condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră de 5 ani

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care hunedoreanul Tiberiu Cara (59 de ani) a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei minore de 5 ani.

VIDEO Scenă absurdă: cum au fost primiţi în Deva tinerii reţinuţi pentru violarea unei minore de 13 ani

Cei doi adolescenţi acuzaţi de violarea unei copile de 13 ani, pe care ar fi îmbătat-o la o petrecere, au fost reţinuţi de procurori, iar instanţa a decis arestarea lor preventivă. La ieşirea din sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, un devean i-a apostrofat pe cei doi, într-un mod ieşit din comun.

O copilă de 13 ani a fost violată de doi tineri, care au îmbătat-o la o petrecere

O minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual de doi tineri. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Petroşani. Victima a fost îmbătată de cei doi, în timpul unei petreceri, iar agresorii au profitat de starea în care se afla şi au abuzat-o.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: