Zeci de gălăţeni au ajuns la spital cu fracturi, luxaţii şi entorse la mâini şi picioare. Un autocar şi două ambulanţe au derapat din cauza poleiului

Zeci de gălăţeni au ajuns la spital cu fracturi, luxaţii şi entorse la
mâini şi picioare. Un autocar şi două ambulanţe au derapat din cauza poleiului

Foto: GSDG

Autorităţile nu au luat nicio măsură până la această oră pentru diminuarea efectelor poleiului în judeţul Galaţi. Străzile din Galaţi şi drumurile judeţene, dar şi trotuarele s-au transformat în adevărate patinoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi nu mai face faţă numărului mare de solicitări venite din partea gălăţenilor care au alunecat pe trotuare, fracturându-şi şi luxându-şi mâinile şi picioarele.

Zeci de persoane au venit la spital după ce au alunecat mergând pe trotuar din cauza poleiului format în timpul nopţii. ”Nu se poate aşa ceva domnule. Să nu dai tu măcar cu o mână de sare pe trotuar. Este sticlă şi pe stradă! În ce ţară trăim?”, ne-a declarat un gălăţean extrem de supărat care şi-a luxat mâna.

Codul portocaliu de polei pentru judeţul Galaţi a fost prelungit până la ora 14,00, însă acesta a făcut deja primele victime. Un autocar din Republica Moldova a derapat în localitatea Cosmeşti, ajungând în şanţ, iar trei pasageri au suferit răni uşoare, fiind transportaţi la spitalul municipal din Tecuci.

O ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Galaţi a derapat, de asemenea, şi s-a oprit într-un şanţ, iar o altă autospecială a SAJ a fost implicată într-o tamponare uşoară la Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: