Mihail Boldea, pentru a patra oară la mâna magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Mihail Boldea, pentru a patra oară la mâna magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Mihail Boldea află săptămâna viitoare dacă va respira aerul libertăţii. Foto: Adevărul

Fostul deputat a fost pus în libertate de judecătorii Curţii de Apel Iaşi. Aceştia au decis pe 20 septembrie că măsura arestării preventive poate fi înlocuită cu măsura eliberării condiţionate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia magistraţilor ieşeni nu este definitivă şi, cu siguranţă, va fi atacată cu recurs de procurorii DIICOT, aşa cum s-a întâmplat şi în precedentele trei situaţii. Este pentru a patra oară când instanţa de fond decide înlocuirea arestării preventive în cazul lui Mihail Boldea.

Ultima dată, în luna august, Curtea de Apel Iaşi a decis de asemenea înlocuirea arestării preventive cu interdiciţia de a părăsi ţara pentru Mihail Boldea. Decizia a fost întoarsă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României care a admis atunci recursul DIICOT şi a decis ca fostul deputat să fie judecat în continuare în stare de arest.

Mihail Boldea a fost trimis în judecată de DIICOT Galaţi, fiind acuzat că ar fi pus pe picioare o reţea specializată în fraude imobiliare de aproximativ un milion de euro. Alături de el, pentru diferite infracţiuni, au mai fost trimise în judecată şi 18 persoane racolate de Boldea pentru a obţine în mod ilegal diferite imobile din municipiul Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările