Lanţurile de farmacii sar în ajutorul sinistraţilor. Medicamente de peste 100.000 de lei au ajuns astăzi la medicii de familie din localităţile afectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicamentele vor fi prescrise de medicii de familie persoanele care au nevoie. Foto: Adevărul
Medicamentele vor fi prescrise de medicii de familie persoanele care au nevoie. Foto: Adevărul

Dacă până acum ajutoarele au constat în materiale de construcţii, alimente, paturi sau pături, iată că mai multe lanţuri farmaceutice au pus mână de la mână au strâns mai multe medicamente pe care le-au trimis sinistraţilor din judeţul Galaţi

Două transporturi au ajuns astăzi în depozitele Jandarmeriei din Tecuci. Medicamentele vin de la Antibiotice Iaşi şi de la alte două companii multinaţionale.

Este vorba despre medicamente împotriva afecţiunilor cronice - hipertensiune, cardiopatie ischemică - cât şi medicamente pentru tratarea infecţiilor - antibiotice, antimicotice, dar şi siropuri pentru copii pentru tratarea sindromurilor febrile.

„Medicamentele vor ajunge la medicii de familie din localităţile afectate de inundaţii care le vor prescrie persoanelor care au nevoie”, ne-a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea. 

Valoarea medicamentelor depăşeşte 100.000 de lei. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite