Artişti foarte cunoscuţi din România vin în acest week-end la Galaţi, la Festivalul „Folk la Dunăre”

Artişti foarte cunoscuţi din România vin în acest week-end la Galaţi, la Festivalul „Folk la Dunăre”

Ioan Gyuri Pascu este vedeta primei seri a festivalului de la Galaţi. FOTO Adevărul

Spectacolele din festival au loc la Grădina de Vară a Teatrului Muzical „Nae Leonard”, cu începere de la ora 19,00 şi până la miezul nopţii. Biletele (care costă ca la spectacolele obişnuite de la „Nae Leonard”) se pot procura de la casele teatrului gălăţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă şi duminică (11-12 iunie 2016) are loc la Galaţi a doua ediţie a Festivalului „Folk la Dunăre”, eveniment care se doreşte să devină o tradiţie culturală a oraşului.

Spectacolele au loc în aer liber, la grădina de vară a Teatrului Muzical „Nae Leonard”, cu începere de la ora 19,00, urmând să ţină cam până pe la miezul nopţii.

Printre cei care vor concerta în cele două zile de festival se numără artişti foarte cunoscuţi în România, dintre care îi putem aminti pe: Ioan Gyuri Pascu, Ducu Bertzi, Mircea Bodolan, Daniel Iancu, Vali Boghean Groupşi Maria Gheorghiu.

Pe 11 iunie (sîmbătă), vor cânta, în ordine: Omul de la Sarmisegetuza, Emeric Imre& Jimi EL Lako, Mircea Bodolan şi Ioan Gyuri Pascu.

Pe 12 iunie (Duminică) vor concerta, tot în ordine: Daniel Iancu, Vali Boghean Group, Maria Gheorghiu&Radu Gratianu, Ducu Bertzi&Friends.

Biletele se găsesc la casieria teatrului gălăţean şi costă, pentru fiecare spectacol, 21,8 lei. Pensionarii, elevii şi studenţii au preţ redus la 10,8 lei. Se poate achiziţiona un abonament pentru ambele seri de festival, la preţul de 32,4 lei (valabil la biletele cu preţ întreg).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: