Aproape jumătate dintre gălăţenii diagnosticaţi cu COVID-19 s-au vindecat. Numărul de decese a crescut la 55

Aproape jumătate
dintre gălăţenii diagnosticaţi cu COVID-19 s-au vindecat. Numărul de decese a
crescut la 55

Foto: arhivă Adevărul

Majoritatea persoanelor decedate erau internate la două cămine de bătrâni din Galaţi. 206 gălăţeni sunt în izolare la domiciliu, iar 778 de persoane sunt plasate în carantină instituţionalizată.

Duminică, 3 mai, 206 gălăţeni sunt în izolare la domiciliu, iar 778 de persoane sunt plasate în carantină instituţionalizată.

414 persoane din judeţul Galaţi au fost diagnosticate cu COVID-19, iar 55 au decedat. Sunt şi veşti bune. 175 de persoane au fost declarate vindecate şi externate. Autorităţile sanitare au efectuat până acum 3.163 de teste. Majoritatea persoanelor decedate erau internate la două cămine de bătrâni din Galaţi.

Astfel, din cei 139 de vârstnici găzduiţi de căminul de îngrijire a bătrânilor Sf.Ilie din Galaţi, 114 au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19. 31 de beneficiari au decedat.

La căminul de îngrijire a vârsnicilor ”Sf.Spiridon”, 43 de beneficiari au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Din rândul personalului, 9 persoane au fost infectate cu noul coronavirus. 5 beneficiari de asistenţă socială şi medicală de la Sf.Spiridon au decedat de la începutul pandemiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările