Cine este victima 54 din Colectiv: gălăţeanul Claudiu Bogdan Istrate avea doar 22 de ani

Cine este victima 54 din Colectiv: gălăţeanul Claudiu Bogdan Istrate avea doar 22 de ani

Claudiu Bogdan Istrate. Foto: arhiva personala (facebook)

Un alt tânăr rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, joi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 54. Tânărul era internat la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. Claudiu Bogdan Istrate (22 de ani) era în stare foarte gravă, intubat, şi avea arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dezastrul din clubul bucureştean Colectiv a făcut, joi, 12 noiembrie 2015, cea de-a 54-a victimă. Tânărul de numai 22 de ani Claudiu Bogdan Istrate, din Galaţi, a plecat, joi, să asculte muzică-n cer şi, poate, să cânte-n corul îngerilor.

Bogdan era încă din noaptea tragediei în stare foarte gravă, intubat, şi avea arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii.

De altfel, medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, dar şi familia şi prietenii lui, au făcut eforturi disperate pentru a-l ţine în viaţă.

Într-un mesaj postat pe 31 octombrie 2015 pe pagina de Facebook a lui Bogdan, tatăl acestuia, Laurenţiu Istrate, îşi ruga toate cunoştinţele, în numele fiului său, să doneze sânge.

Cine este victima 54 din Colectiv

Claudiu Bogdan Istrate terminase anul acesta Facultatea de Cibernetică din cadrul ASE Bucureşti şi era masterand în Analiza Afacerilor şi Controlul Performanţelor Întreprinderii.

Iubea muzica bună, iar asta l-a adus, în noaptea fatidică, în clubul Colectiv, alături de alte sute de tineri, dintre care, iată, 54 au închis ochii pentru totdeauna.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: