De Zilele Focşaniului, Bulevardul Unirii devine pietonal. În centrul oraşului au loc competiţii sportive pe nisip

De Zilele Focşaniului, Bulevardul Unirii devine pietonal. În centrul oraşului au loc competiţii sportive pe nisip

Zeci de maşini de nisip au fost aduse în centrul oraşului  FOTO: ştefan Borcea

Cu ocazia Zilelor Oraşului, Primăria Municipiului Focşani organizează în perioada 1-6 iulie o serie de manifestări pentru celebrarea celor 160 de ani de la Unirea Focşanilor Munteni cu Focşanii Moldoveni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru buna desfăşurare a activităţilor care vor avea loc în centrul oraşului, Bulevardul Unirii din Focşani va fi închis pe sectorul cuprins între intersecţia cu străzile Unirea Principatelor şi Maior Gheorghe Pastia şi intersecţia cu Strada Ştefan cel Mare, de vineri, 1 iulie, ora 16.00, până duminică, 3 iulie, ora 24.00.

În tot acest timp, în Piaţa Unirii se vor desfăşura demonstraţii sportive pe terenul de sport pe nisip şi diverse spectacole artistice pentru toate vârstele, iar pe bulevard va avea lor o amplă expoziţie auto-moto.

Sâmbătă, 2 iulie 2022, toate maşinile, motocicletele şi atv-urile prezente în cadrul expoziţiei vor efectua un tur al oraşului pe traseul B-dul Unirii-Str. Mărăşeşti-Str. Cuza-Vodă-Str. Mr. Gh. Pastia – B-dul Bucureşti-Mausoleu Sud şi întoarcere pe B-dul Unirii.

Cu această ocazie, focşănenii care nu au reuşit să ajungă în Piata Unirii vor avea prilejul să vadă în trafic cele câteva zeci de maşini noi, de epocă, tunate şi off-road, dar şi motocicletele şi atv-urile din cadrul expoziţiei.

Municipalitatea, împreună cu Şcoala Postliceală Sanitară „Hippocrate” Focşani, va asigura un punct de prim ajutor situat în faţa Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” Focşani.

Având în vedere vremea care se anunţă a fi caniculară, personalul calificat prezent la cortul de prim ajutor este pregătit să ofere apă şi asistenţă medicală de urgenţă persoanelor care pot suferi din cauza căldurilor foarte ridicate din această perioadă.

Vă mai recomandăm:

Zilele Focşaniului cu singura toaleta publică închisă. Unde şi-au rezolvat unii focşăneni nevoile FOTO

Zilele Focşaniului, sub semnul pandemiei. Ce program au pregătit, totuşi, autorităţile
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările