Medici renumiţi din Germania au venit să opereze pacienţi cu probleme de auz în Craiova

Medici renumiţi din Germania au venit să opereze pacienţi cu probleme de auz în Craiova

Medicii din Germania au efectuat operaţii gratuite în Craiova

11 persoane cu probleme de auz au fost operate de o echipă de medici din Germania.Intervenţiile chirurgicale au fost efectuate gratuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spitalul Judeţean din Craiova a primit în luna august un microscop performant destinat operaţiilor ORL. Medicii din Bănie nu ştau să utilizeze aparatul, aşa că au apelat la o echipă din Germania . 
 
11 pacienţi cu deficienţe de auz au fost operaţi de echipa din Germania. Medicii din Craiova vor trebuie să facă de acum înainte operaţiile cu microscopul performant la chirurgia nasului, a laringelui şi a faringelui. „Ştiu că aţi avut un program foarte încărcat de operaţii, am ţinut să vă mulţumesc personal şi sper că aceast lucru se va repeta şi anul viitor. V-am pregătit o plachetă care să vă amintească de oraşul nostru. Vă oferim şi câteva cadouri reprezentative, obiecte care amintesc de cultura Craiovei. Sper din toată inima să ne onoraţi şi anul viitor cu vizita dumneavoastră. Anul viitor când veţi reveni veţi vedea o altă insfrastructură a spitalelor, mă pregătesc să inaugurez Spitalul de Pediatrie care va arăta exact ca unul din Germania”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările