Craiovenii au ajuns să îşi amaneteze verigheta pentru a putea plăti rata la bancă

Craiovenii au ajuns să îşi amaneteze verigheta pentru a putea plăti rata la bancă

Unii craioveni îşi amanetează şi verigheta pentru a face rost de bani

Oamenii susţin că au ajuns să se gândească cu frică lună de lună că nu mai pot face rost de bani pentru a plăti rata la bancă. Casele de amanet din Bănie au fost luat cu asalt în ultima perioadă. Sute de craioveni îşi amanetează zilnic obiectele de valoare.

Un gram de aur de 18 karate este evaluat la nici mai mult nici mai puţin de 125 lei „Oamenii au ajuns să îşi amaneteze obiectele din aur pentru a face rost de bani. Zilnic este amanetată şi câte o verighetă, care nu are mai mult de trei grame. Sunt rari cei care renunţă definitive la obiectele lor de valoare“, a spus Ioana Dincă, angajata unei case de amanet din Craiova.    

Amanetul sursa sigură de bani

Oltenii recunosc că odază la câteva luni trec pragul caselor de amanet, pentru a face rost de un ban „Cine te mai împrumută în ziua de astăzi domnişoară? Aşa că, eu am apelat la casele de amanet, iar astfel am reuşit să fac rost de bani de mâncare. Am dus odată toate obiectelde aur din casă pe care le-am avut, inclusiv verigheta de la mână. Îmi trebuiau urgent bani să plătesc rata la bancă“, a spus o craioveancă.    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: