VIDEO Moment emoţionant la Sanatoriul Techirghiol. Alesia, fata aflată în carantină, a plecat acasă chiar de ziua ei

VIDEO Moment emoţionant la Sanatoriul Techirghiol. Alesia, fata aflată în carantină, a plecat acasă chiar de ziua ei

Alesia a plecat acasă de ziua ei                                                             Captură video

În urmă cu câteva ziele, Alesia le-a scris medicilor că le mulţumeşte pentru grija pe care o arată celor întorşi în ţară, printre care sunt şi ea şi mama ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Emoţii şi lacrimi de bucurie! Alesia a plecat spre casă, de ziua ei, la finalul celor 14 zile de carantină! La mulţi ani, copil minunat! Mulţumim pentru lecţia de curaj şi speranţă!”, a scris echipa Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol.

Pe pagina de Facebook a Sanatoriului a fost postat şi un film cu momentul în care Alesia pleacă din carantină.

Alesia este unul dintre copiii aflaţi în carantină, după ce, împreună cu părinţii, s-au întors în România din străinătate.

În urmă cu câteva zile, Alesia le-a transmis celor de la Sanatoriu o scrisoare în care le mulţumea pentru grija pe care le-o purtau celor aflaţi în carantină.

„Alesia este o fetiţă aflată în carantină, impreună cu mămica ei, la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol. Zilele acestea ne-a adus zâmbetul pe buze şi ne-a indemnat să credem că totul va fi bine.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care le primim zilnic şi înţelegem că se depun mari eforturi de ambele părţi pentru a trece toţi, cu bine, de această încercare”, acesta este mesajul medicilor de la Sanatoriul Balnear de la Techirghiol.

VIDEO: Momentul în care Alesia pleacă din carantină, de la techirghiol

De asemenea, ei au postat şi fotografii cu mesajul Alesiei şi o scrisoare de mulţumire din partea copilei. „Vă mulţumim pentru răbdarea pe care o aveţi cu noi, toţi nemulţimiţii.

Vă mulţumim pentru mâncarea pe care voi o purtaţi pentru noi, dar şi celor care o pregătesc.

Vă respectăm, şi unii dintre noi înţelegem măsurile luate, înţelegem că acestea sunt condiţiile la noi în ţară şi alte multe aspecte ale acestei nenorociri abătute asupra noastră. Aveţi grijă de voi. Multă sănătate”, le scrie Alesia celor care au grijă de ea la Techirghiol.

Românii sosiţi din Italia (cu două avioane) au fost introduşi în carantină la Sanatoriul Balnear din Techirghiol. Timp de 14 zile, aproximativ 380 de persoane vor fi testate. Până acum, 12 români întorşi din Italia şi cazaţi la Techirghiol au fost testaţi pozitiv COVID-19.

Pe aceeaşi temă:

Mesajul cu care a fost întâmpinat ministrul Sănătăţii la Sanatoriul de la Techirghiol

Mărturiile unui medic de la Sanatoriul Techirghiol: „Când am îmbrăcat prima dată echipamentul de protecţie păream din altă lume pentru o altă lume“

Copil aflat în carantină, mesaj emoţionant pentru medici: „Vă respectăm şi înţelegem măsurile luate”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: