Poliţist muşcat de mână de un infectat cu virusul HIV. Bărbatul doar ce se eliberase din închisoare şi a fost găsit în tren, fără mască şi bilet

Poliţist muşcat de mână de un infectat cu virusul HIV. Bărbatul doar ce se eliberase din închisoare şi a fost găsit în tren, fără mască şi bilet

Bărbatul a fost încătuşat de oamenii legii FOTO Arhivă

Un bărbat care călătorea în tren fără bilet şi fără mască de protecţie a fost încătuşat de poliţişti după ce a devenit violent şi l-a muşcat de mână pe unul dintre oamenii legii. Ulterior s-a stabilit că bărbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă şi că este infectat cu virusul HIV.

Duminică, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în apropierea staţiei CF Medgidia, au fost solicitaţi de şeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet.
 
Persoana în cauză, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să îşi decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliţie TF Medgidia. La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării. 
 
În momentul în care a fost încătuşat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îl muşte pe unul dintre ei de antebraţul stâng, partea superioară. 
 
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de astăzi. Totodată, s-a stabilit şi faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.
 
În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliţie TF Medgidia, urmând a fi prezentat, în scurt timp, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Starea poliţistului este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate.
 

O tânără din Constanţa a bătut nouă persoane, dintre care patru poliţişti şi trei bodyguarzi

Dr. Gabriel Diaconu: „Degeaba tot efortul de a salva vieţi, de a mai trăi un an cu bunica, dacă ne batem joc de copii“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările