FOTO Mamaia a fost sufletul petrecerii de 1 Mai

FOTO Mamaia a fost sufletul petrecerii de 1 Mai

Doi tineri frumoşi din Bucureşti FOTO Mariana Iancu

De 1 Mai în staţiunea Mamaia, plaja s-a umplut de tineri, făcându-şi antrenamentul pentru noapte, când vor merge în cluburi.

Ştiri pe aceeaşi temă

De dimineaţă, ei au admirat Parada Litoralului Românesc, care a pornit pe traseul Mamaia - Năvodari - Constanţa - Eforie - Constanţa - Mamaia.
Apoi, s-au îndreptat spre plaje pentru a prinde primul bronz. Câţiva tineri mai curajoşi au încercat şi apa. S-au retras repede, îngheţaţi.

Marius este din Capitală şi a ales împreună cu prietenii Mamaia. Nu vor să audă de Vamă, nu le place. În timp ce fetele s-au acoperit cu prosoapele pe plajă, ei s-au băgat la prima baie. Despre cazare? „Poate da, poate nu“, au spus ei. Cel mai sigur, vor înnopta pe plajă.

Cosmin şi Alexandra din Bucureşti s-au grăbit să ajungă pe litoral. S-au luat de mână şi au alergat într-un suflet la mare. Vor sta până duminică la mare, timp în care promit că se vor distra.

Un alt grup de prieteni din Bucureşti au venit să se distreze la mare. Gabriela, George, Ana şi Alex s-au aşezat direct pe nisip, bucurându-se de soarele fierbinte de mai.

Pasarela Pietonală Iaht a fost neîncăpătoare în prima zi a sezonului estival. Fiecare a vrut să încerce noua minune de pe litoral.

Parada Litoralului Românesc FOTO Ovidiu Oprea

Telegondola a funcţionat non stop, iar supraetajatele au avut mulţi clienţi. În rest, turiştii s-au plimbat printre moloz şi materiale de construcţii. Muncitorii nu au oprit lucru nici în această minivacanţă.  
Seara, petrecerea se mută pe scena din zona plajei Tomis, unde a avut loc un spectacol de muzică şi dansuri tradiţionale. La miezul nopţii, după un incendiar show de lasere vor fi lansate sute de lampioane pe cerul staţiunii.
Primarul Radu Mazăre va fi, ca de obicei, sufletul distracţiei. El va lansa imnul staţiunii Mamaia, interpretat de Delia şi Speak. Primarul îl va întruchipa pe Cezar în videoclipul artiştilor.

Vă mai recomandăm:

Cătălin Botezatu, Radu Mazăre, Delia, Speak şi Anja J dau startul petrecerii la Bellagio în Mamaia. Faydee are recital

VIDEO Mazăre va juca în noul videoclip al staţiunii Mamaia. Edilul va fi "Cezar" în melodia Deliei

FOTO Aşa se distrează Radu Mazăre la 45 ani. De la ziua sa de naştere, Primarul-Soare pleacă direct la Carnavalul Mamaiei

FOTO Radu Mazăre, inspector de manechine. Primarul Constanţei a verificat personal carele alegorice care vor defila la Carnavalul Mamaia 2013

Avanpremiera Carnavalului Mamaia 2013. Începe defilarea carelor alegorice, cu Radu Mazăre în frunte

FOTO Mazăre, Primarul-Soare, a condus parada carelor alegorice la Carnavalul Mamaia 2013


 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările