VIDEO Mazăre va juca în noul videoclip al staţiunii Mamaia. Edilul va fi "Cezar" în melodia Deliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre, Delia şi Speak. FOTO Adrian Boioglu & Facebook
Radu Mazăre, Delia şi Speak. FOTO Adrian Boioglu & Facebook

Este oficial: imnul staţiunii Mamaia din sezonul 2014 va fi interpretat de Delia şi Speak. Radu Mazăre nu va sta deoparte. Edilul de la Constanţa va juca rolul principal din videoclipul celor doi artişti.

După eşecul primului Imn al Staţiunii Mamaia care a fost lansat în 2013, Radu Mazăre recidivează cu o nouă piesă. 

Edilul care a jucat rolul unui salvamar în sezonul trecut, apare acum îmbrăcat în general roman. Şi nu orice militar, ci chiar în rolul împăratului Iulius Cezar. 

Detaliile despre noul imn au fost oferite chiar de către Mazăre, aflat la sediul Curţii de Apel Bucureşti. Primarul a mărturisit că nu va mai cânta în piesa din 2014, dar şi-a ales cu atenţie costumul. 

Noul imn al staţiunii Mamaia este interpretat de Delia şi rapper-ul Speak. Piesa va fi lansată în clubul Bellagio din Mamaia, chiar pe 1 Mai. 

Videoclipul acestui cântec nu este gata. Edilul a declarat că filmările vor fi făcute în primul sau al doilea week-end din luna Mai 2014, chiar în Mamaia. 

În videoclip, Delia va juca rolul Cleopatrei şi va fi partenera lui Radu Mazăre. 

Ultima piesă lansată de Speak este interpretată alături de Raluka şi DOC.

Delia a scos ultima ei melodie în luna februarie. În clipul "Ipotecat" artista apare cu rapper-ul Uddi.

Primarul Constanţei a declarat că la 1 Mai va renunţa la o tradiţie veche de câţiva ani şi anume aceea de a oferi masa gratuită pensionarilor din Constanţa. Primăria oferea un ospăţ cu mici şi răcoritoare bătrânilor.  

"Anul ăsta nu pot să organizez pentru că s-a prezentat un singur ofertant la licitaţie şi ăla s-a retras de frică. Ne-a spus că el nu vrea să fie apoi controlat de DNA. Era un cetăţean din Braşov", spune Radu Mazăre. 

Şeful administraţiei locale crede că recentele anchete ale procurorilor anti-corupţie Bucureşti şi dosarele deschise pe numele său şi al investitorului israelian care a construit cartierul Henri Coandă i-au speriat pe investitori. 


Vă mai recomandăm:

FOTO Aşa se distrează Radu Mazăre la 45 ani. De la ziua sa de naştere, Primarul-Soare pleacă direct la Carnavalul Mamaiei

FOTO Radu Mazăre, inspector de manechine. Primarul Constanţei a verificat personal carele alegorice care vor defila la Carnavalul Mamaia 2013

Avanpremiera Carnavalului Mamaia 2013. Începe defilarea carelor alegorice, cu Radu Mazăre în frunte

FOTO Mazăre, Primarul-Soare, a condus parada carelor alegorice la Carnavalul Mamaia 2013

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite