Desfiguraţi de oala cu ciorbă de pe aragaz. Doi frăţiori din Constanţa au suferit arsuri grave

Desfiguraţi de oala cu ciorbă de pe aragaz. Doi frăţiori din Constanţa au suferit arsuri grave

Oala cu ciorbă fierbinte a căzut pe cei doi copii. FOTO Arhiva Adevărul

Accident teribil într-o locuinţî din Constanţa. Doi copii de doi, respectiv trei ani au suferit arsuri grave după ce oala cu ciorbă care fierbea pe aragaz le-a cazut în cap.

Ştiri pe aceeaşi temă

Micuţii se jucau în casă atunci când o rudă facea de mâncare. Familia, care locuieşte pe strada Caraiman, a povestit medicilor că unul dintre copii s-a agăţat de uşa de la cuptorul aragazului. 

 
Unitatea s-a mişcat de pe loc şi oala care fierbea deasupra s-a prăvălit peste cei doi micuţi. Fraţiorii au suferit arsuri grave pe 20% din suprafaţa corpului.
 
Medicii de la Spitalul de Urgenţă Constanţa sunt cei care le-au acordat primul ajutor. Rănile copiilor erau însă atât de adânci, încât medicii au hotărât transferarea copiilor la Spitalul Clinic de urgenţă Grigore Alexandrescu din Bucureşti.
 
Pe drumul către capitală ei au fost însoţiţi de tatăl lor şi de un medic.
 
Specialiştii spun că rănile frăţiorilor nu le pun viaţa în pericol. Chiar şi aşa, recuperarea va fi una lungă şi dureroasă pentru ei. Poliţiştii iau în calcul demararea unei anchete. Părinţii ar putea fi cercetaţi  pentru neglijenţă.
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările