Amenda record pe care a primit-o un bucureştean care a parcat pe plajă. A mai fost prins şi fără permis, sub influenţa alcoolului şi a drogurilor VIDEO

Amenda record pe care a primit-o un bucureştean care a parcat pe plajă. A mai fost prins şi fără permis, sub influenţa alcoolului şi a drogurilor VIDEO

Autoturism parcat pe plajă

Un bucureştean care a fost prins că şi-a parcat maşina direct pe plajă a primit o amendă record de la oamenii legii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de joi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparţinând unui bărbat, de 43 de ani, din Bucureşti, se află pe o plajă din staţiunea Saturn.
 
Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, anunţă purtătorul de cuvânt IPJ Constanţa.
 
Nu este singura infracţiune pe care o are tânărul la activ, el având deja mai multe dosare penale pentru că a condus fără permis, beat şi drogat. 
 
Bărbatul care a fost amendat, joi, cu suma de 10.000 de lei pentru că a intrat cu maşina pe plaja din Saturn, este cercetat în patru dosare penale pentru infracţiuni la Codul rutier, săvârşite în ultimele cinci săptămâni.
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că faptele respective au fost comise în perioada 13 iunie - 22 iulie, în Vama Veche, Constanţa şi Saturn.  
 
"Referitor la bărbatul de 43 de ani din Bucureşti, sancţionat în cursul acestei dimineţi cu 10.000 de lei, pentru că a pătruns cu un autoturism pe o plajă din Saturn, vă comunicăm faptul că acesta face obiectul cercetărilor în patru dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de conducerea a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. Aceste fapte au fost săvârsite în perioada 13 iunie - 22 iulie a.c., în staţiunea Vama Veche, în municipiul Constanţa şi în staţiunea Saturn. În prezent, bărbatul se află la sediul Poliţiei municipiului Mangalia pentru audieri, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia să se pronunţe asupra măsurilor legale”, a transmis IPJ Constanţa. 
 
 
Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor şi a utilajelor de întreţinere a plajelor care aparţin Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral.
 
Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 19 din 22 februarie 2006 privind utilizarea plajei Marii Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările