VIDEO Jurnaliştii de la Euronews, despre legătura dintre „Vocea României” şi semifinala Eurovision din Salina Turda

VIDEO Jurnaliştii de la Euronews, despre legătura dintre „Vocea României” şi semifinala Eurovision din Salina Turda

Finaliştii Eurovision de la Turda au legături cu o televiziune concurentă. FOTO: TVR

Televiziunea Euronews a realizat un material despre semifinala Eurovision din Salina Turda. Jurnaliştii au susţinut că muzicienii români „au făcut istorie”. Aceştia au găsit legătura dintre competiţia de la Turda şi concursul muzical de la o televiziune concurentă - Pro TV.

„Artiştii români au făcut istorie cântând la 100 de metri adâncime” – relatează jurnaliştii de la Euronews.com .
Într-un reportaj realizat în mina de sare de la Turda, Euronews titrează „Peste 20 de tone de echipamente de scenă au fost coborâte în mina de sare de la Turda, judeţul Cluj, pentru cea de-a patra semifinală a Eurovision.”
 
 
„Structura uriaşă a fost folosită pentru a extrage sare de masă timp de sute de ani până la închiderea sa în 1932. 60 de ani mai târziu a fost redeschisă publicului şi acum atrage sute de mii de vizitatori pe an. Douăsprezece cântăreţi au concurat pentru trei locuri în finala românească, care va avea loc la Bucureşti la 25 februarie”, se mai arată în material. 
 
Jurnaliştii mai arată că cei trei artişti care au câştigat semifinala de la Turda, Tiri, Claudia Andas şi Feli, au devenit faimoşi în urma participării la un concurs de talente organizat la Pro TV: „Coincidenţa face ca toţi cei trei artişti au  devenit cunoscuţi după ce au apărut la concursul „Vocea României” în ani diferiţi”, se arată în materialul de pe Euronews. 

Artistul care va câştiga finala de la Bucureşti va merge la Lisabona, pe 25 mai, pentru concursul internaţional la care vor participa 41 de ţări. 
 
Citeşte şi
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: