Tatăl clujeanului rănit în Las Vegas: „El a lucrat la concert, e barman. O fată care lucra cu el a chemat salvarea”

Tatăl clujeanului rănit în Las Vegas: „El a lucrat la concert, e barman. O fată care lucra cu el a chemat salvarea”

Luca Iclodean a fost rănit la plămâni. FOTO: Carmen Iclodan/Facebook

Tatăl lui Luca Iclodean, clujeanul de 23 de ani rănit în atacul armat care a avut loc în Las Vegas, a explicat de ce era prezent fiului său la festival de muzică country la care s-a întâmplat tragedia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Noi am fost liberi, am stat afară, pe la 11 m-a sunat mama lui, fosta mea soţie. Ea mi-a spus că Luca a fost împuşcat. El a lucrat la concert, e barman. A lucrat în spate, într-o zonă luminată. O fată care lucra cu el, ea a chemat salvarea. Am vorbit cu ea şi l-am auzit pe Luca. El îi spunea să ne spună că e bine. (...) I-a tăiat o treime din plămân”, a declarat Traian, tatăl lui Luca, la emisiunea Sinteza Zilei de la  Antena 3. 
Acesta a explicat că Luca a fost rănit de un singur glonţ care a intrat în plămânul stâng, a coborât până în plămânul drept şi a rămas acolo. 
    
Carmen Iclodean, mama tânărul în vârstă de 23 de ani, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care a anunţat că fiul ei se numără printre cei peste 500 de oameni răniţi în timpul atacului armat care a avut loc în noaptea de duminică spre luni în Las Vegas.
 
Femeia şi-a îndemnat prietenii să se roage pentru viaţa fiului ei, iar mesajul a fost redistribuit de peste 5.000 de ori pe reţeaua socială. Carmen Iclodean a revenit cu un mesaj în jurul orei 19.30, ora României, în care a mulţumit pentru sprijinul primit în mediul virtual şi a dat detalii despre starea actuală a fiului ei.
 
"Luca este a trecut de operaţie şi este în stare stabilă în prezent. Glonţul i-a pătruns prin ambii plămâni şi a atins o vertebră. Medicul chirurg a fost nevoit să-i scoată 2/3 din plămânul drept, iar Luca este în continuare ventilat mecanic, dar este în viaţă şi ar trebui să se recupereze în timp. Încercarea de a-l deconecta de la aparatele care îl ajută să respire nu a fost tocmai promiţătoare şi va trebui să rămână conectat până mâine“, a scris mama românului rănit, în postarea de pe Facebook.
 
Potrivit informaţiilor de pe contul personal de Facebook, mama tânărului român rănit în Las Vegas ar lucra în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani.
Poliţia l-a identificat şi ucis pe cel care a ucis 58 de oameni şi a rănit alţi peste 500, duminică spre luni, la Las Vegas, în vestul Statelor Unite, la un festival de muzică country în aer liber. Acesta este Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, iar motivaţia suspectului este necunoscută deocamdată. Nu se ştie ca acesta să fi fost afiliat vreunui grup militant, a declarat o sursă din cadrul poliţiei.
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: