Păţania unui turist român în Italia. „Jecmăneală pe faţă, aşa am ajuns să plătesc dublu hotelul”

Păţania unui turist român în Italia. „Jecmăneală pe faţă, aşa am ajuns să plătesc dublu hotelul”

Un turist român se plânge că a fost taxat la un hotel din Italia separat pentru locul de parcare

Românul, mare amator de schi, a ales Como pentru faptul că se află în proximitatea pârtiilor de la Madesimo. Acum, el spune că a fost practic înşelat, după ce, pe lângă preţul hotelului, a aflat cu doar două zile înainte să plece că trebuie să plătească şi parcarea, separat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un român a ales să-şi petreacă vacanţa de iarnă la schi, în Italia, într-o staţiune montană lângă lacul Como. A trăit însă o mare decepţie şi spune că aşa ceva nu i s-a întâmplat nicăieri, nici în staţiunile româneşti de pe Valea Prahovei.
 
„La 60 de euro pe zi, aproape că mi-a dublat cheltuielile, a fost aproape cât preţul camerei. Nu mi-au spus de la început că trebuie să achit separat parcarea şi oricum nu am mai auzit aşa ceva. Mi-au spus că în parcarea unde am fost eu îndrumat se taxează separat, pentru că ar fi a nu ştiu cărei firme. Ce să fac? Am plătit, asta e, dar mi-au lăsat un gust amar. Asta e jecmăneală pe faţă”, spune turistul.
 
De altfel, el spune că nu a mai păţit aşa ceva, deşi a mai fost în Italia, inclusiv la Como, dar la alt hotel, în anii trecuţi: „Sfatul meu pentru turiştii naivi ca mine e ca atunci când fac rezervarea să vorbească şi pună cât mai multe întrebări, inclusiv asta cu parcarea. Înainte aş fi zis că e penibil să pui asemenea întrebări, dar uite ce mi s-a întâmplat.”
 
El mai spune că deşi a fost în zeci de locuri la schi, inclusiv în România, nu a mai auzit aşa ceva. „În România am fost cu nişte prieteni la un moment dat în Valea Prahovei, la Sinaia, iar cineva a spart maşina prietenilor noştri. Cei de la hotel şi-au cerut scuze, erau ruşinaţi. În Italia, mi s-a râs în nas. Acum nu voi face greşeala să generalizez şi să spun că italienii sunt neserioşi, eu am zis doar ce am păţit”, a mai spus turistul.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările