O femeie băută, reţinută după ce a spart geamul unui agenţii de turism

O femeie băută, reţinută după ce a spart geamul unui agenţii de turism

Femeia a fost reţinută de poliţişti FOTO Shutterstock

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au reţinut o femeie, bănuită de comiterea infracţiunii de distrugere. Suspecta a spart un geam al unei agenţii de turism în timpul unui conflict cu concubinul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform anchetatorilor, la data de 09 mai, ora 21.35, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un tânăr în vârstă de 19 ani cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart suprafaţa vitrată a unei ferestre ce aparţine unei agenţii de turism din municipiul Călăraşi.
 
În fapt, în jurul orei 21.30, o femeie în vârstă de 46 de ani, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan cu concubinul, a lovit cu o geantă un geam. În poşetă avea depozitate mai multe obiecte metalice, provocând spargerea ferestrei.
Faţă de femeie a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, fiind  depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările