Locuri de muncă pentru şomerii călărăşeni prin reţeaua Eures. Măcelarii, la mare căutare în Finlanda

Locuri de muncă pentru şomerii călărăşeni prin reţeaua Eures. Măcelarii, la mare căutare în Finlanda

Măcelarii se pot angaja în străinătate Foto:Arhivă Adevărul

Călărăşenii care doresc să lucreze peste graniţe au şansa obţinerii unui loc de muncă în 9 state ale Uniunii Europene. În această săptămână sunt puse la „bătaie” 123 de posturi vacante.

 

Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în Ungaria, ca şofer de camion, posturi pentru care se solicită minimum un an experienţă în transport internaţional în spaţiul UE.  Persoanele care au studii superioare şi cunosc o limbă de circulaţie europenă pot ocupa locuri de muncă în Norvegia, Belgia sau Irlanda. Posturi libere sunt pentru senior geolog, geofizician, manager proiect, analist programator, inginer software, inginer sistem etc. Măcelarii pot ocupa un loc de muncă în Finlanda, cu condiţia să deţină cel puţin cunoştinţe minime de limba engleză.

Cui vă puteţi adresa

Persoanele interesate pot solicita mai multe detalii la sediul AJOFM Călăraşi sau pot pot consulta site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), la adresa http://www.eures.anofm.ro/  pentru a vizualiza locurile de muncă vacante disponibile prin reţeaua EURES, precum şi condiţiile impuse de angajatorii statelor UE pentru ocuparea acestora.

Vă recomandăm şi:

Peste 4.500 de şomeri înregistraţi la Tulcea. Puţin peste o treime dintre ei primesc indemnizaţie

Sibiul are peste 8.000 de şomeri

Tot mai mulţi şomeri tineri, tot mai puţine locuri de muncă la Vaslui. Iată ce meserii sunt căutate de angajatori

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările