IGPF: 192.000 de persoane au tranzitat frontiera în ultimele 24 de ore

IGPF: 192.000 de persoane au tranzitat frontiera în ultimele 24 de ore

Poliţia de Frontieră, cu ochii pe traficul de la graniţe FOTO IGPF

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 192.000 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de aproximativ 48.000 treceri mijloace de transport.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 În zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat: 36 fapte ilegale ( 18 infracţiuni şi 18 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini; au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 7.000 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 18.000 lei. De asemenea, nu s-a permis intrarea în ţară a 19 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 25 cetăţeni români din diferite motive legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările