Braconieri trimişi după gratii în urma unui flagrant pe fluviul Dunărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, din comuna călărăşeană Unirea, au fost reţinuţi ieri de poliţişti, după ce au fost prinşi în flagrant delict pescuit cu un dispozitiv electric pe fluviul Dunărea.

Ieri, 24 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa şi ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de pescuit electric şi furt calificat.

Percheziţiile au fost efectuate în localitatea Unirea, din judeţul Călăraşi, după ce, în aceeaşi zi, doi bărbaţi au fost surprinşi, în flagrant delict, în timp ce pescuiau cu ajutorul unui dispozitiv electric, pe fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Dunăreni.

În urma percheziţiilor au fost confiscate 5 aparate de pescuit electric, 5 acumulatori auto, 16 unelte de pescuit tip setcă (în lungime totală de peste 1.000 de metri), 6 unelte de pescuit tip lansetă, 1 ambarcaţiune din fibră, 1 motor, o barcă, 25 de kilograme de peşte din diferite specii, 500 de lei, precum şi alte bunuri folosite la pescuitul ilegal. Valoarea totală a bunurilor este de aproximativ 35.000 de lei.  Cei doi bărbaţi, de 32, respectiv 34 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet cu propuneri legale.

Vă mai recomandăm şi:

Răfuială în Centrul Vechi: filaj ilegal pentru „pedepsirea“ comisarului suspectat că a dat în vileag întâlnirea dintre şefii Poliţiei şi cei ai clanului Duduianu

Averile parlamentarilor AUR. Ideologul misogin Lavric, întreţinut de nevastă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite