Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean are loc vineri, 24 iunie

Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean are loc vineri, 24 iunie

Şedinţa are loc pe 24 iunie la CJ, la ora 18.00 FOTO Adevărul

Liberalii călărăşeni au reuşit la alegerile locale 2016 să obţină majoritatea în Consiliul Judeţean, ceea ce le asigură confortabil posibilitatea ocupării funcţiilor de preşedinte şi de vicepreşedinţi. Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean are loc vineri, 24 iunie, la ora 18.00, la eveniment fiind invitat şi Vasile Blaga, copreşedinte PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În urmă cu o săptămână, liberalii l-au votat pe deputatul Vasile Iliuţă la conducerea CJ, iar ca vicepreşedinţi pe Marian Dinulescu şi pe Valentin Barbu. La alegerile locale 2016, Vasile Iliuţă a ieşit învingător. Deputatul a fost favoritul colegilor săi, după ce a reuşit să câştige 14 primării din judeţ, foste PDL, care pe 5 iunie au ales candidaţi liberali. Datorită voturilor, în toate cele 14 comune PNL a reuşit să câştige majoritatea în Consiliul Judeţean, obţinând direct 16 mandate de consilier judeţean, plus unul, prin redistribuire, în total, 17.Tot vineri se votează şi viitoarea conducere a Consiliului Judeţean Călăraşi.

Cele mai multe voturi

Consilierii judeţeni şi primarii din Călăraşi au desemnat joi, 16 iunie, candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean. Deputatul Vasile Iliuţă (PNL), al cărui nume a fost vehiculat în ultima vreme, a obţinut cele mai multe voturi: 39, iar Valentin Barbu, contracandidatul său, doar 12. Tot la şedinţă s-a hotărât ca Valentin Barbu şi Marian Dinulescu, restras din cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Călăraşi, să ocupe funcţiile de vicepredinte. Liberalii călărăşeni au reuşit la alegerile locale 2016 să obţină majoritatea în Consiliul Judeţean, ceea ce le asigură confortabil posibilitatea ocupării funcţiilor de preşedinte şi de vicepreşedinţi.

Alegerile locale s-au finalizat pentru noi cu câştigarea primăriei Călăraşi şi a altor 36 de primării din totalul de 55, precum şi cu o majoritate de 16 consilieri judeţeni din cei 31, ceea ce ne dă posibilitatea ocupării funcţiilor de preşedinte şi doi vicepreşedinţi în Consiliul Judeţean Călăraşi", a spus Răducu Filipescu, actualul preşedinte al CJ Călăraşi, care nu a mai dorit să candideze pentru cel de-al patrulea mandat.
 

 

Vă recomandăm şi:

Cel mai bogat fermier din Bărăgan, şeful judeţului. Vasile Iliuţă preia frâiele CJ

Marius Dulce le mulţumeşte oamenilor că l-au votat. Candidatul PSD a pierdut Primăria Călăraşi la alegerile locale 2016

Rezultate alegeri locale 2016. PNL câştigă Primăria Municipiului Călăraşi cu 39,3%

Alegeri locale 2016 Călăraşi. Alegători prinşi fotografiind buletinele de vot pe care le ştampilaseră

Alegeri locale 2016. Prezenţa la vot în Călăraşi: 36,8% dintre alegători s-au prezentat la urne până la ora 16.00

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările