Marius Dulce le mulţumeşte oamenilor că l-au votat. Candidatul PSD a pierdut Primăria Călăraşi la alegerile locale 2016

0
0
Marius Dulce(PSD) a pierdut funcţia de primar al Călăraşiului FOTO Adevărul
Marius Dulce(PSD) a pierdut funcţia de primar al Călăraşiului FOTO Adevărul

Clasat pe locul II în topul preferinţelor călărăşenilor care au votat la alegerile locale 2016, candidatul PSD, Marius Dulce, fost viceprimar, le-a mulţumit cetăţenilor pentru alegerea care au făcut-o şi şi-a experimat încrederea că peste 4 ani succesul va fi garantat.


Într-o postare pe pagina sa de socializare, Marius Dulce le-a scris călărăşenilor. Redăm integral mesajul candidatului PSD la alegerile locale 2016 pentru Primăria Municipiului Călăraşi, la care a obţinut 8.261 de voturi după candidatul liberal, Daniel Ştefan Drăgulin care a fost votat de 10.127 de călărăşeni:

 "Dragi călărăşeni,

Vă sunt recunoscător celor care mi-aţi acordat votul duminică. Consider că prin alegerea dumneavoastră am câştigat împreună respect, încredere şi prietenie, ceea ce constituie un fundament bun pentru mine şi echipa mea, având în vedere următorii patru ani în care vom promova, prin intermediul Consiliului Local, proiecte în care noi credem, comunicând şi interacţionând cu dumneavoastră, pentru ca în final, peste 4 ani, succesul să fie garantat!
Contextul actual reprezintă un alt început şi consider, aşa cum am mai spus, că atitudinea corectă este atât modalitatea prin care putem obţine succesul ţintit, cât şi cea prin care putem contracara agresivitatea celor din jur. Doar printr-o atitudine pozitivă şi cu entuziasm reuşim să realizăm proiecte constructive şi să perseverăm în ceea ce ne propunem, descoperind astfel proprii paşi spre dezvoltare şi succes.
Eu am curajul să-mi urmez năzuinţele şi proiectele fiind conştient că atitudinea este totul şi că ”cea mai bună metodă de a prezice viitorul este săl determini să se întâmple aşa cum vrei tu”! Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi în echipa mea, susţinându-ne! Colectez în continuare mesajele dumneavoastră şi vă invit să îmi scrieţi", a scris Marius Dulce.

La alegerile locale 2016,  la Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin(PNL) a câştigat 10.127 de voturi. Marius Dulce(PSD) a obţinut 8.261 de voturi, iar Nicolae Dragu(PDS) 4.139 de voturi. Elena Nicolache(UNPR) fost votată de 856 de călărăşeni,Virgil Dumbravă(ALDE) de 846 de persoane, Maria Dragomir(PSRO),  568, Georgian Penciu(PMP), 402, Aurel Peicu( PSR), 253.  La alegerile locale din 5 iunie, PSD a obţinut 8 mandate în Consiliul Local, PNL-10, iar PDS-3 mandate.

Vă recomandăm şi:

Rezultate alegeri locale 2016. PNL câştigă Primăria Municipiului Călăraşi cu 39,3%

Alegeri locale 2016 Călăraşi. Alegători prinşi fotografiind buletinele de vot pe care le ştampilaseră

Alegeri locale 2016. Prezenţa la vot în Călăraşi: 36,8% dintre alegători s-au prezentat la urne până la ora 16.00

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite