VIDEO Filmul spargerii vilei medicului Coleaşă, relatat de vecini: „Profesionişti care au lucrat cu mănuşi“

VIDEO Filmul spargerii vilei medicului Coleaşă, relatat de vecini: „Profesionişti care au lucrat cu mănuşi“

Poliţiştii buzoieni sunt de câteva zile pe urmele unui grup de infractori care au spart casa de vacanţă din Pleşcoi a medicului Valentin Coleaşă. Hoţii care cel mai probabil au acţionat la pont au plecat cu obiecte scumpe şi caseta de valori în care medicul deţinea o sumă mare de bani. Prejudiciul se ridică la 150.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vecinii din satul Pleşcoi (Berca) ai medicului Coleaşă spun că hoţii ar fi ştiut că în casă sunt mulţi bani şi diverse obiecte de valoare. 
 
Mai mult decât atât, se pare că au studiat zona înainte de lovitură, de vreme ce au pătruns în curte şi mai apoi în casă, fără să fie înregistraţi de camerele de supraveghere montate la vedere.
 
Spărgătorii au fost protejaţi şi de întunericul de pe stradă. Deşi casa medicului este perete în perete cu cea a vecinului şi în aceeaşi curte cu a tatălui său, nimeni nu a auzit vreun zgomot în noaptea spargerii.
 
După ce au pus mâna pe caseta de valori, jefuitorii au ieşit pe unde au pătruns în locuinţă şi s-au făcut nevăzuţi spre albia râului Buzău. 
 
O cameră de supraveghere a unui vecin ar fi surprins scena în care trei indivizi cară seiful iar al patrulea cercetează zona ca să nu fie văzuţi. ”Nişte profesionişti. Au lucrat cu mănuşi. Pe camera unui vecin se văd cei patru cum cară un obiect greu spre prundul gârlei”, spune unul dintre vecini. 
 
Doctorul Valentin Coleaşă a reclamat la poliţie spargerea şi le-a precizat anchetatorilor că, pe lângă suma de bani în lei şi valută, i-au fost furate şi bijuterii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: