Mamă şi fiică, bloggeriţe de succes. „Blog in Tandem“ este în topul celor mai influente 20 de bloguri de parenting

Mamă şi fiică, bloggeriţe de succes. „Blog in Tandem“ este în topul celor mai influente 20 de bloguri de parenting

„Blog de familie, cu suişuri şi coborâşuri”. Aşa îşi descrie fosta jurnalistă Anca Bold Gheorghe blogul pe care îl ”creşte” de câţiva ani, cu perseverenţă, ajutată de fiica ei, Ema. „Blog in Tandem” este platforma prin care buzoianca le împărtăşeşte prietenilor virtuali poveşti frumoase despre părinţi şi copii, despre viaţă şi succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anca Gheorghe a început să lucreze încă din liceu la un post de radio din Buzău, unde a acumulat multe poveşti şi amintiri frumoase. După cinci ani în radio şi publicitate, timp în care a realizat emisiuni de divertisment, ştiri şi relaţii publice, a făcut pasul spre marketing & PR pentru două mărci auto premium. 
 
Noul job i-a oferit prilejul să călătorească în toată lumea, din Cannes până la Cape Town, printre maşini de lux, oameni interesanţi şi poveşti de succes. Au fost cinci ani în care Anca a strâns multe amintiri şi fotografii, pe care, din 2014, a decis să le împărtăşească pe blogul său sutelor de prieteni virtuali. 
 
Ideea realizării unui blog de familie i-a fost sugerată, indirect, de fiica ei, Ema, care atunci avea 6 ani. ”Blog în Tandem a apărut oarecum în joacă. Ema şi-a căutat la un moment dat numele pe Google şi s-a bosumflat că nu a găsit nimic. Apoi în joacă i-am povestit că am putea să ne facem un blog şi să scriem amândouă. Am ademenit-o într-o poveste care se dovedeşte pe zi ce trece o aventură mai frumoasă şi mai intensă decât mi-am imaginat-o eu la start”, spune Anca Gheorghe.
 
 
Blog în Tandem e un blog de familie, de parenting, de viaţă. E un loc special, spune Anca, unde cele două, mamă şi fiică, strâng amintiri. Blogul promovează o viaţă de familie echilibrată, care pledează prin educaţie prin puterea exemplului, care ştie că educaţia de acasă este cea mai importantă investiţie în viitorul copiilor noştri.
”Blog în Tandem e un blog cu subiecte serioase, legate de educaţie, şcoli, parenting, călătorii, design, dar şi cu multe zile în care luăm doar partea haioasă şi prezentăm episoade din viaţa de zi cu zi.  Până la urmă, e şi-aşa prea serioasă viaţa asta, să n-o condimentăm cât putem! E un blog mixt, unde eu scriu aproape zilnic, iar Ema scrie şi ea în Jurnalul Emei, doar atunci când are timp şi chef. Asta a fost înţelegerea încă de la început.  Eu scriu regulat, pentru părinţi, Ema scrie ocazional, pentru copii, într-un limbaj autentic la vârsta ei”, ne explică autoarea blogului.
Platforma online administrată de Anca şi Ema funcţionează ca un jurnal cu multe poze, cu recomandări, experienţe şi povestiri în care sunt însoţite din ce în ce mai mulţi oameni, prieteni virtuali şi nu numai.
 
”Blog în Tandem creşte o dată cu noi. Cum noi ne găsim permanent noi pasiuni şi noi preocupări, cum Ema este într-o continuă schimbare ce vine odată cu vârsta, e clar că vom avea multă vreme sursă de inspiraţie.  Planurile şi visele sunt cele care ne dau avânt, normal. Cel mai mare duşman e timpul ăsta care trebuie împărţit cât mai deştept”, mărturiseşte tânăra care administrează unul dintre cele mai citite bloguri.
 
 
Anca şi Ema sunt bucuroase să constate că produsul lor media are succes şi se bucură de o audienţă de calitate. ”Cititorii noştri sunt oameni normali, părinţi preocupaţi, ancoraţi în realitate şi neapărat oameni cu simţul umorului! Iar confirmările pe care le primim din exterior, oamenii care ne scriu, mesajele pe care le primim, încurajările, zâmbetele, premiile, recunosc, ne dau aripi, energie şi inspiratie! De doi ani Blog în Tandem este în topul celor mai influente bloguri de parenting, în 2016 a fost premiat la Webstock iar asta ştiţi ce înseamnă pentru noi? Bucurie şi energie pozitivă pe care o primim din toate direcţiile sşi pe care vrem să o dăm şi noi mai departe, celor care ne citesc!”, spune Anca Gheorghe.  
 
Blog în Tandem este un blog plin de viaţă, care promovează un stil de parenting relaxat, empatic, cald şi foarte implicat. Arată viaţa aşa cum e, cu urcuşuri şi coborâşuri, cu bune şi rele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările