Bătaie între elevi, în faţa Colegiului Agricol, potolită de poliţiştii locali. Scandalagiii s-au ales cu amenzi uriaşe

Bătaie între elevi, în faţa Colegiului Agricol, potolită de poliţiştii locali. Scandalagiii s-au ales cu amenzi uriaşe

Arhivă

O bătaie între adolescenţi, izbucnită în faţa Colegiului Agricol, putea avea consecinţe dintre cele mai dramatice, mai ales că unul dintre protagonişti este pugilist iar oponenţii săi erau înarmaţi cu ”boxuri”. Intervenţia promptă a poliţistei locale care asigura paza liceului şi ulterior a patrulei de Intervenţie de la Poliţia Locală Buzău a făcut să nu se întâmple o nenorocire.


Scandalul a izbucnit între doi elevi de clasa a IX-a, după ce unul ar fi trecut sfidător prin faţa celuilalt. Adolescentul rănit în orgoliu şi-a chemat fratele şi împreună l-au bătut zdravăn pe colegul care a avut tupeul să îi taie cale. Bătaia a început iniţial în faţa liceului după care a continuat în curtea liceului.

Poliţista locală care asigura paza la liceu a intervenit imediat pentru a-i despărţi pe bătăuşi şi, între timp, a chemat în ajutor colegii de la echipa de intervenţie. Aceştia au potolit imediat scandalul, iar la percheziţia ce a urmat asupra unuia dintre fraţi au găsit două „boxuri” pe care intenţiona să le folosească.

Poliţiştii locali i-au sancţionat contravenţional pe tinerii implicaţi în altercaţie cu amenzi cuprinse între 1000 şi 3000 lei. Persoanele care au participat la scandal au fost conduse şi predate Poliţiei Municipiului Buzău, pentru continuarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările