Bărbat mort prin înjunghiere, găsit de fiul venit în vizită. Poliţiştii iau în considerare posibilitatea să se fi sinucis VIDEO

Bărbat mort prin înjunghiere, găsit de fiul venit în vizită. Poliţiştii iau în considerare posibilitatea să se fi sinucis VIDEO

Bărbatul locuia singur

Procurori şi poliţişti criminalişti au ajuns, sâmbătă, într-un bloc din cartierul buzoian Micro X1V, în urma unui apel la 112 prin care era anunţată descoperirea unui cadavru într-unul dintre apartamente. Victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani, care ar fi decedat în cursul nopţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Anunţul prin apel la 112 a fost făcut dimineaţă de un tânăr venit să-şi viziteze tatăl care locuia singur.
 
A găsit uşa încuiată iar după ce a deschis-o cu un rând de chei pe care le avea la el, şi-a descoperit tatăl prăbuşit într-o baltă de sânge, în mijlocul camerei, cu faţa în jos. 
 
Bărbatul de aproximativ 50 de ani era decedat, iar după o primă evaluare, poliţiştii au constatat că victima prezenta răni pe abdomen provocate cel mai probabil prin înjunghiere cu un cuţit.
 
La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Buzău, care a demarat cercetările.  Oamenii legii trebuie să stabilească acum împrejurările în care a survenit decesul.
 
Bărbatul locuia singur în apartamentul de pe Aleea Paltinilor, iar vecinii spun că era un om liniştit. Mai multe ipoteze sunt luate în calcul, însă cele mai multe indicii arată că acesta s-ar fi sinucis.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările