Doi tineri au distrus cu bâta de baseball  26 de vitrine în centrul Braşovului. Ambii au antecedente penale şi au fost arestaţi

Doi tineri au distrus cu bâta de baseball  26 de vitrine în centrul Braşovului. Ambii au antecedente penale şi au fost arestaţi

Cei doi tineri au fost reţinuţi. FOTOAdevărul.

Bărbaţii erau beţi criţă în momentul în care au fost săltaţi de poliţişti şi nu au putut spune de ce au au spart geamurile magazinelor.

UPDATE 22.00 Magistraţii au emis pe numele celor doi vandali mandate de arestare pentru 29 de zile. Pe lângă dosarele penale cu care s-au ales, tinerii trebuie să plătească şi toate pagubele cauzate.

UPDATE 11.55 Cei doi tineri sunt cunoscuţi drept scandalagii şi au antecedente penale. Asupra unuia dintre ei a fost găsit un cuţit. Într-un tomberon din zona în care aceştia au făcut prăpăd a fost găsită şi bâta de baseball folosită la spargerea vitrinelor.  Cei doi suspecţi sunt cercetaţi pentru port de armă albă, tulburarea liniştii şi ordinii publice, ultraj şi distrugere, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

UPDATE ora 10.05 Suspecţii au fost urmăriţi ca în filme. Totul a început după ce la un magazin a fost declanşată alarma. „În dimineaţa zilei de 08.02.2013, în jurul orelor 03.55, patrula  de menţinere a ordinii şi siguranţei publice din cadrul Biroului de Poliţie Turistică, care executa serviciul în zona centrală, respectiv Str. Republicii, s-a sesizat din oficiu, despre faptul că la unul din magazinele situate în această zonă a fost declanşată alarma, drept pentru care, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au observat vitrinele mai multor societăţi comerciale sparte“, se arată în comunicatul Poliţiei Locale.

Vecinii au povestit poliţiştilor că tinerii alergau pe strada Republicii cu bâte în mâini şi spărgeau tot ce le ieşea în cale. Primul echipaj de Poliţie Locală ajuns la faţa locul a pornit în urmărirea suspecţilor şi au cerut sprijinul şi celorlalte patrule aflate în zonă.

Suspecţii au fost prinşi pe strada Nicolae Bălcescu în timp ce se urcau într-un taxi. Suspecţii N. CĂTĂLIN MARIAN şi C. ALEXANDRU de 22 şi respectiv 20 de ani sunt din Braşov.

ora 8.30 Tinerii au luat la rând vitrinele de pe Republicii, pietonalul din centrul oraşului. Le-au spart dar nu au intrat în magazine să fure. Alarmaţi vecinii au sunat la poliţie. Oamenii legii au reuşit să îi reţină pe cei doi, dar nu înainte ca tinerii să-şi verse furia asupra lor şi să injure ca la uşa cortului.

Cei doi suspecţi sunt acum cercetaţi pentru ultraj şi distrugere şi riscă până la 5 ani de puşcărie. După ce se vor trezi din beţie vor fi audiaţi.

Vom reveni cu amănunte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: