Brăila:Microhala intră în reabilitare din bani publici şi bani europeni!

Brăila:Microhala intră în reabilitare din bani publici şi bani europeni!

Piaţa Microhală

Piaţa Microhală din cartierul Obor va intra în reabilitare. Ceea ce îşi doreşte primarul Aurel Simionescu aici după reabilitare este desfăşurarea unui comerţ în mod civilizat. În piaţă va mai fi deschis un supermarket modern, un fel de Carrefour market, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cumpărătorilor din zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am primit documentaţia pentru proiect şi sper să reuşim să realizăm ceva frumos anul acesta în zona Pieţei Microhală. Dorim să deschidem acolo şi un Carrefour mai mic. De asemenea vrem ca magazinele de acolo să capete o nouă înfăţişare, o formă mai frumoasă, mai civilizată care să aibe şi un impact social", a declarat de curând edilul şef.
El a mai spus că motivaţia care a stat la baza acestui proiect este faptul că cele două cartiere, Obor şi Hipodrom pe care le deserveşte Piaţa Microhală sunt zone importante din oraş şi nu trebuie neglijate.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările