Un deţinut din România a încercat să-şi facă rachiu în celulă. Cum a fost dat de gol şi prins de gardieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinutul se afla închis în Penitenciarul Botoşani FOTO monitorulbt.ro
Deţinutul se afla închis în Penitenciarul Botoşani FOTO monitorulbt.ro

Un deţinut din Penitenciarul Botoşani a fost prins făcând rachiu în celulă. Acesta a fost dat de gol de mirosul de fructe fermentate. Deţinutul a fost sancţionat de reprezentanţii Penitenciarului.

Un deţinut închis în Penitenciarul Botoşani a vrut să facă rachiu în celulă, spun cei de la monitorulbt.ro. Întâmplarea a avut loc cu un an în urmă iar deţinutul a fost prins de gardieni cu fructele la fermentat.

Rachiu făcut în baie

Conform monitorulbt.ro, deţinutul a reuşit să strângă 10 kilograme de fructe. Le-a depozitat în recipiente şi le-a pus la fermentat cu gândul de a face rachiu. Fructele au fost ascunse în grupul sanitar al celulei. Deţinutul a fost dat însă de gol chiar de mirosul fructelor fermentate. Gardienii au scotocit celula iar deţinutul ar fi avut un comportament ciudat încercând să-i împiedice să intre în toaleta unde erau ţinute fructele. În cele din urmă a fost depistat şi sancţionat. Mai precis i s-a suspendat pentru două luni dreptul de a primi şi cumpăra bunuri. Deţinutul nu a recunoscut fapta, susţinând doar că a vrut să spele vasele în baie. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole :

VIDEO Angajata unui bar, bătută pentru că a refuzat să-i mai vândă rachiu unui client

România şi Ungaria cer UE să legalizeze din nou producerea de ţuică acasă

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite